X

Nina de Jong – Weddingplanner A-Z 8+ jaar ervaring en passie voor het organiseren van bruiloften

Hi lieve bruidsparen,

Wat leuk dat jullie terecht gekomen zijn op mijn pagina.

Ik ben al meer dan 8 jaar weddingplanner. En ik organiseer bruiloften in Nederland, Spanje en op dit prachtige eiland Ibiza.

Ik kom al jaren op Ibiza en dit eiland is inmiddels mijn tweede thuis geworden.

Een aantal keren per jaar ben ik op Ibiza te vinden voor werk/vakantie.

Naast het plannen van weddings in NL dacht ik op een gegeven moment om mijn diensten ook uit te breiden naar Ibiza.

Nu heb ik eigenlijk ‘the best of both worlds’! En het bevalt zeer goed.

Wat is het heerlijk om hier de mooiste locaties te vinden en een prachtige bruiloft, precies zoals jullie het willen, te organiseren!

Mijn streven is dat alle bruidsparen zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en ontspannen toeleven naar hun mooiste dag op het prachtige eiland Ibiza. Elke bruiloft is anders en ik maak er dan ook steeds een nieuw liefdes project van met volle aandacht, maatwerk en oog voor detail! 

Elke bruidspaar heeft eigen specifieke wensen en graag zorg ik ervoor om de wensen in de bruiloft naar voren te brengen zodat het hele plaatje klopt!

Het is niet alleen het organiseren wat ik super leuk vind om te doen. Maar ook wetende dat je een onderdeel bent bij het waarmaken van iemands mooiste & onvergetelijke dag. Dat voelt voor mij als een klein geluksmomentje.

Vanuit Nederland schakel ik heel fijn met de bruidsparen en zien wel elkaar tijdens verschillende contactmomenten. En het fijne is dat ik dus een aantal keren per jaar op Ibiza ben om de locatie bezoeken te doen en met mijn netwerk de passende leveranciers voor jullie te vinden.

Wat ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal en ik zou jullie graag willen leren kennen!

Meer weten? Stuur mij een berichtje.

Een paar mooie reviews:

Brigit & Raymond:

“Wij hebben een droombruiloft gehad op Ibiza! Wat een onvergetelijke dag!! Wij zijn blij dat wij Nina als weddingplanner hadden ingeschakeld, zonder haar hadden wij dit niet voor elkaar gekregen. Nina, je bent een TOPPER!!”

Margriet en Henk:

“We hebben een droomhuwelijk op het strand van Ibiza gehad vorige week. Mede dankzij de perfecte organisatie van Nina die het onmogelijke mogelijk maakte”

Let’s Celebrate Life!

Wil je gezellig even kletsen of andere informatie opvragen?

Dan kan altijd:


Website: www.trouwenmetnina.nl
Instagram: www.instagram.com/trouwenmetnina.weddingplanner / www.instagram.com/ibizaweddingplanner_nina

Telefoon: +31(0)6 21627947
E-mail: info@trouwenmetnina.nl