X

Nina de Jong – Weddingplanner A-Z 8+ jaar ervaring en passie voor het organiseren van bruiloften

Mijn diensten:

  • Weddingplannen A-Z
  • Ceremoniemeesterschap
  • Trouwadvies

Mijn streven is dat alle bruidsparen zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en ontspannen toeleven naar hun mooiste dag op het prachtige eiland Ibiza. Elke bruiloft is anders en ik maak er dan ook steeds een nieuw liefdes project van met volle aandacht, maatwerk en oog voor detail! 

Het is niet alleen het organiseren wat ik super leuk vind om te doen. Maar ook wetende dat je een onderdeel bent bij het waarmaken van iemands mooiste & onvergetelijke dag. Dat voelt voor mij als een klein geluksmomentje.

Ik kom zelf al jaren op Ibiza en heb besloten mijn diensten uit te breiden naar dit mooie eiland. Met mijn kennis over dit eiland, mijn netwerk en de spaanse taal die ik gedeeltelijk beheers, zorg ik voor een onvergetelijke dag.

Wat ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal en ik zou jullie graag willen leren kennen!

Meer weten? Stuur mij een berichtje.

Let’s Celebrate Life!

Voor meer informatie:
Website: www.trouwenmetnina.nl
Instagram: www.instagram.com/trouwenmetnina
Telefoon: +31(0)6 41033436
E-mail: info@trouwenmetnina.nl