Onze werkwijze

Hoe werkt het in de praktijk?

Onze visie is dat we met dit platform eerlijke, concrete en overzichtelijke informatie willen bieden aan bruidsparen. Per service presenteert zich daarom maar één TOP-leverancier zich hier.

Als leveranciers op dit platform werken we samen op basis van plezier en vertrouwen in elkaar én in onze professionele kwaliteiten. We berekenen elkaar géén commissie (wat wel zeer gebruikelijk is op Ibiza) waardoor we bruidsparen meteen een scherpere prijs kunnen offreren.

Met elke leverancier van jullie keuze kan direct, snel en eenvoudig contact worden gezocht per mail of per telefoon. Een taalbarrière in woord of geschrift is er niet, daar alle leveranciers de Nederlandse taal goed beheersen.

Indien jullie (nog) andere wensen hebben dan wij op dit platform bieden, dan kunnen alle leveranciers jullie stuk voor stuk goed adviseren.

Mocht een leverancier niet beschikbaar zijn op de door jullie voorgestelde data, dan helpt hij/zij jullie graag verder door een andere collega uit deze categorie voor te dragen. Dit maakt jullie bruiloft meteen ook minder kwetsbaar op de dag van jullie huwelijk, daar wij altijd beschikken over een vervangende collega!

Practice makes progress…