X

Waarom trouwen op Ibiza?

Voor velen is Ibiza dé plek om elkaar het ja-woord te geven. De extreem relaxte sfeer, de positieve vibe, de prachtige natuur en de vele mooie baaitjes maken Ibiza zo’n populair huwelijkseiland.

Dat het klimaat altijd zo fijn aanvoelt én het maar twee uurtjes (en nog een beetje) vliegen vanaf Nederland en België is, draagt er ook zeker aan bij waarom Ibiza een favoriet eiland is om te trouwen.

Bruiloften op Ibiza zijn een sprookje

Of je nu een charmante, traditionele bruiloft wenst, een elegante en verfijnde ceremonie of juist een glamoureus en sprankelend feest, op Ibiza kan het allemaal! Bruiloften op Ibiza zijn echt een sprookje!

Wat dacht je van een bohemian bruiloft op blote voeten, met een bloemenkrans in je haar? Of juist in een fashionable jurk met mooi kant en bloemen every-where? Maar wel altijd in die relaxte, ongedwongen sfeer zoals je dat alleen op Ibiza voelt.

Het maakt eigenlijk niet uit waar je trouwt, omdat elke bruiloft hier een groot feest wordt! Omdat trouwen op Ibiza voelt als een unieke ervaring om nooit te vergeten. Een feest die je zelf nooit vergeet, maar ook eentje die je gasten nooit zullen vergeten.

Meteen op huwelijksreis

En… als je op Ibiza trouwt, kan je ook meteen jullie huwelijksreis organiseren. Wel zo goedkoop want je bent er toch al! De familie en vrienden gaan terug naar huis en jullie kunnen nog een paar dagen samen genieten op Paradise Island!

Wanneer kan je het beste trouwen op Ibiza?

Qua temperaturen is Ibiza bijna altijd ideaal om (lekker buiten!) te trouwen. Als je echt een hele warme bruiloft wilt dan kunnen jullie het beste in juli of augustus trouwen. Denk er alleen wel aan dat vliegtickets en hotels een stuk duurder zijn in het hoogseizoen.

Bruiloften op Ibiza zijn echt een sprookje