X


“Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen”.

Wie zijn wij?


Het Wedding Platform Ibiza is een Nederlandstalige website die als platform dient voor Nederlandse en Belgische bruidsparen. Het is het enige bestaande en unieke platform over trouwen op Ibiza met zorgvuldig geselecteerde Nederlandstalige, betrouwbare en professionele leveranciers.
Naast het platform is er een facebook- en Instagrampagina van Wedding Platform Ibiza, waarop bruidsparen (verder) geïnformeerd worden over allerlei nieuwtjes en activiteiten van het Wedding Platform Ibiza.

Met welk doel


Het op afstand regelen van een bruiloft op een eiland als Ibiza is voor aanstaande bruidsparen een behoorlijk intensieve investering qua tijd en kosten. Het vergt een stuk meer ervaring dan de gemiddelde bruiloft in Nederland. 
Waar moet je beginnen met het vinden van alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijk op Ibiza? Zeker als je het eiland niet goed (of zelfs helemaal niet) kent, je door het enorme diverse aanbod de bomen door het bos niet meer ziet of de taal soms een barrière vormt.

Wedding Platform Ibiza biedt daarom in één klap eerlijke en overzichtelijke informatie en inspiratie. Hierdoor kunnen bruidsparen zich direct en laagdrempelig in verbinding stellen met de leverancier(s) van hun keuze. Zodoende kunnen zij hun bruiloft (vanuit Nederland of België) op Ibiza eenvoudig zelf óf door één van onze weddingplanners (laten) organiseren. 

Alle leveranciers beheersen de Nederlandse taal en beschikken over ruime professionele ervaring. Het Wedding Platform Ibiza is goed zichtbaar in Nederland en in België om zodoende de trouwmarkt op Ibiza te bereiken. Wedding Platform Ibiza draagt hierdoor bij aan de branding van de trouwbranche, zowel fysiek als online. 

Wedding Platform Ibiza geeft een positieve injectie aan leveranciers, aan een eventuele samenwerking onderling, aan bruidsparen en aan de trouwbranche en economie op Ibiza!

Wil je ook partner worden?


We willen het aanbod van leveranciers graag overzichtelijk houden (ongeveer 3 leveranciers per aangeboden dienst). Dit om te voorkomen dat bruidsparen door de vele bomen het bos niet meer zien. 
Mócht je interesse hebben om partner van het Wedding Platform Ibiza te worden, dan is het wel een vereiste dat je ervaring hebt in hetgeen je doet en dat je op Ibiza werkt én woont (of op zijn minst de weg daar héél goed kent)! 

Als we met elkaar in zee gaan dan ontvang je een samenwerkingsovereenkomst. Het uitgangspunt van deze samenwerkingsovereenkomst is: afspraak is afspraak en het scheppen van vertrouwen dat de samenwerkingsovereenkomst wordt nagekomen. De afspraken in de samenwerkingsovereenkomst zijn bedoeld om duidelijkheid te creëren over wat we van elkaar kunnen verwachten. 

Het Wedding Platform Ibiza wil haar goede naam waarborgen en vraagt haar leveranciers mede zorg te dragen voor kwaliteit en klantgerichtheid. Om partner te kunnen worden vragen we je een éénmalige financiële bijdrage te leveren van € 150,= t.b.v. het bouwen, hosten en onderhouden van de website (facebook -en Instagrampagina), evenals het betaald promoten van het platform. Deze bijdrage dient voldaan te zijn voordat de samenwerking officieel is.

“Vanuit zuiver doorleefde intenties en uitgewisselde droombeelden van de samenwerking kunnen de afspraken worden opgesteld, in verbinding met de gezamenlijke ambitie en waarden.”