X

Onze MISSIE

Het WPI zet zich in om het voor álle bruidsparen mogelijk te maken om te trouwen op Ibiza! We zien het als onze missie om hen daarbij als professional zo persoonlijk mogelijk te informeren en/of te ondersteunen.

Hoe werkt het in de praktijk

Om het overzichtelijk te houden presenteren zich per categorie maximaal drie leveranciers. Naar keuze kan met iedere leverancier direct, snel en eenvoudig contact worden gezocht per mail of per telefoon. Een taalbarrière in woord of geschrift is er niet, daar alle leveranciers de Nederlandse taal goed beheersen.

Korte lijnen en betrokken

Door het leggen van persoonlijk contact met een leverancier kunnen direct vragen gesteld worden. Samen kunnen diverse ideeën en mogelijkheden worden besproken. Deze korte lijnen tussen het bruidspaar en de leverancier(s) maakt het organiseren van een bruiloft eenvoudig en persoonlijk.
Alle leveranciers zijn zeer betrokken en kennen elkaar onderling ook goed. Dat maakt dat jullie bruiloft op Ibiza straks als een geoliede machine verloopt. 

Minder kwetsbaar

Mocht een leverancier niet beschikbaar zijn op de door jullie voorgestelde datum, dan helpt hij/zij jullie  verder door een andere collega voor te dragen. Dit maakt jullie bruiloft meteen ook minder kwetsbaar op de dag van jullie huwelijk, daar wij altijd beschikken over een vervangende collega!

Andere wensen

Indien jullie (nog) andere wensen hebben dan wij op dit platform bieden, dan kunnen alle leveranciers jullie stuk voor stuk goed adviseren.
Wil je algemene informatie over (de leveranciers van) dit platform of heb je andere vragen, dan kun je altijd contact opnemen met het Wedding Platform Ibiza zelf (zie in menubalk 'contact'). 

Practice makes progress…