X

Alles voor een geslaagd feestje. Ibiza het eiland van de prachtige stranden, lekker eten en de adembenemende vergezichten. Maar ook de plek voor het geven van een fantastisch feest of bruiloft. En dat dit helemaal  niet extreem groot of duur hoeft te zijn om toch een blijvende indruk achter te laten weten wij van Fine by me Ibiza maar al te goed.

Wie zijn Fine by me Ibiza;

Wij zijn Marijke en Johan en verhuren alles wat je nodig hebt voor een feestje. Aankleding, onbreekbaar glaswerk in het wit en transparant, geluid, sfeer- en showverlichting. In het verleden hebben we regelmatig zelf feesten georganiseerd. Sinds 2023 zijn wij hier op ibiza het verhuurbedrijf begonnen en natuurlijk helpen we je graag met onze expertise om jullie bruiloft te doen slagen.


Hoe werken wij:

Op onze website hebben we een uitgebreide catalogus, hierin staan al onze producten. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen we jullie daar telefonisch of in een gesprek, altijd bij helpen. Als jullie al een locatie weten, dan kunnen we helpen het plan compleet te maken. Wat betreft het bezorgen en ophalen  zijn we altijd zo flexibel mogelijk. Mochten jullie aanvullende ondersteuning op de dag zelf nodig hebben kunnen we daar meestal ook een oplossing voor vinden. Uniek is onze “mooi weer garantie” wil je daar meer over weten kijken bel of kijk dan op onze website. Informatie gesprekken zijn altijd vrijblijvend

Contact:


T : +31-(0)625200155 (Mobiel + Whatsapp)
E : info@finebymeibiza.nl
I : www.finebymeibiza.nl

A: Passatge Sant Llorenc,  Santa Eularia

Maar natuurlijk ook via de socials:
FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090606210637
Insta: https://www.instagram.com/finebymeibiza/

Groetjes,
Marijke en Johan.