X

Een spontane, vrolijke, losse, maar ook emotionele en romantische ceremonie … Precies zoals jullie zijn en hoe jullie het voor ogen zien … Júllie verhaal verteld samen met dierbaren op deze speciale dag ??? Dat is waar de WEDDINGDIVA voor staat.

Natuurlijk betrekken we ook dierbaren of best friends erbij en niet te vergeten evt kinderen ! 

Rituelen tijdens de ceremonie zoals bijv. een zandceremonie, een ringopwarm ceremonie of een tie the knot ???? Ik vind alles prima, super leuk juist. 

Na jarenlang de hele wereld over te hebben gevlogen als stewardess, heb ik uiteindelijk 4 jaar geleden mijn uniform ingeleverd en er een toga voor teruggekregen... ( Niet dat ik die vaak draag hoor, ik pas mij natuurlijk aan, aan het thema van het bruidspaar. ) 


Het voltrekken van een huwelijk en het vertellen van jullie mooie verhaal is echt helemaal mijn ding. Gosh wat word ik daar een blij mens van. Ik straal gewoon lekker met jullie mee.

Het voltrekken van huwelijken dat is mijn passie. Ik hou van het leven, de liefde en Ibiza ! 

Inmiddels heeft mijn dochter de stoute slippers aangetrokken en is woonachtig op dit prachtige eiland waardoor ik er ook heel vaak te vinden ben. 2025 zal ook voor ons het jaar van grote veranderingen zijn naar dit heerlijke eiland.

Wat is er mooier dan de liefde vieren?! Ik hou ervan en ga dit mooie avontuur, jullie huwelijksdag, graag samen aan, zodat jullie nog lang met een enorme glimlach op je gezicht blijven terugdenken aan deze prachtige dag.

Volg jullie hart bij elke keuze die je maakt, precies zoals je dit ook voor elkaar hebt gedaan.

xx de WEDDINGDIVA