X

Alpaca Weddings & Alpaca Wedding Shoot

Wist je dat er een heuse alpacaboerderij bestaat op Ibiza? En meer nog: dat deze in handen is van een Vlaams koppel dat naast gegidste farmtours en alpaca yoga ook unieke alpaca-trouwervaringen aanbiedt? Alpaca-verlovingen, alpaca weddings en alpaca trouwfoto’s zijn in de VS sinds enkele jaren dé trend bij verliefde, verloofde én getrouwde koppels en dat kan nu ook voor het eerst in Europa. Op Ibiza, natuurlijk, want waar anders..? 

Enige alpacaboerderij op Ibiza

Als eerste en enige alpacaboerderij op Ibiza biedt Es Currals Alpacas Ibiza de mogelijkheid om jouw huwelijk op een originele wijze op te luisteren door de huwelijksceremonie in beperkte kring te laten plaatsvinden tussen de meest schattige knuffeldieren op de planeet. Klinken op jullie huwelijksgeluk met je naasten te midden van 14 lieve alpaca’s: dat vergeet niemand meer.  

Daarnaast biedt deze door prachtige natuur omringde alpaca farm ook de mogelijkheid om een unieke herinnering van je sprookjesachtige Ibiza-huwelijk mee te nemen naar huis middels een professionele fotoshoot van het bruidspaar met deze fluweelzachte wolwonders. Een memorabel moment voor altijd vastgelegd op een even memorabele manier.

Maar ook wie de stap nog moet zetten en op de knie moet, kan dit doen in het gezelschap van de alpaca’s op Ibiza. Je toekomstige wederhelft tijdens een boerderijbezoek verrassen door plots door de knie te gaan en achter de flaporen van een van de alpaca’s de verlovingsring tevoorschijn te toveren: kan het nog romantischer? 

Voor alle info en vragen kan je ons bereiken via telefoon en whatsapp op het nummer +32475586544 of via mail info@alpacasibiza.com

Meer informatie vind je op www.alpacasibiza.com, terwijl je via onze Instagram @escurralsalpacasibiza dagelijkse updates vindt van het reilen en zeilen op de enige alpacafarm op Ibiza.