X

Liefde is: Amare trouwringen

Amare komt uit het Latijn en staat voor ‘Liefde’, ’Houden van’ en ‘Voor altijd’.

Is er een mooiere naam te bedenken voor de ringen die jullie liefde zullen bezegelen?

Amare trouwringen Amsterdam

Amare is het huismerk van Amsterdam Diamonds, vakmensen met een geschiedenis sinds 1888. Mijn naam is Wim Biesterveld, 5e generatie in het mooie diamantvak en jullie adviseur bij het uitzoeken of maken van de ringen van jullie dromen.

Trouwringen maken is een vak 

Mijn ervaring, vakmanschap en expertise stel ik in het werk om voor jullie de allermooiste trouwringen, tegen de beste prijzen te vinden of te maken. Amsterdam Diamonds staat daarbij niet aan het einde van de leveranciersketen, maar levert rechtstreeks vanaf de bron en werkt samen met een van de grootse trouwringfabrikanten van Europa.

De mooiste trouwringen voor de beste prijs vind je in Amsterdam

Samen met jullie inventariseer ik de wensen en zorgen dat die worden vervuld. De hoge marges in de leveranciersketen worden omzeild en je krijgt prachtige, top kwaliteit, trouwringen voor een zeer scherpe prijs. 

Trouwringen in elke goud kleur of materiaalsoort

Onze collectie trouwringen wordt  in elke gewenste kleur gemaakt in 9, 14 of 18 karaats goud.
Maar ook materialen als Edelstaal, Titanium, Zilver, Palladium of Platina gebruiken wij veel voor Amare droomringen. 
Je hebt bij Amare de keuze uit meer dan dertig verschillende collecties. Van de klassieke geelgouden trouwringen, via  de ringen gemaakt in wit- en geelgoud of wit- en roodgoud naar onze met veel briljant bezette Diamond Lovers en de nieuwste Carbon-Goud collectie.

Trouwringen eigen ontwerp

Maar ook als je een eigen creatie of een exclusief voor jou ontworpen set trouwringen zoekt ben je bij Amare aan het beste adres. Hiertoe werken wij samen met een van Nederlands meeste creatieve edelsmeden. Hij maakt in overleg met jou het ontwerp en gebruikt daarbij “State of the Art” ontwerp en productie methodes. Wij leveren de diamanten daarvoor.
Deze unieke en exclusieve trouwsieraden worden uitsluitend met de allerhoogste kwaliteit diamant gezet. Vanzelfsprekend voorzien van een Internationaal Certificaat van Echtheid en Kwaliteit


Amare trouwringen uitzoeken bij Amsterdam Diamonds

Voor Amare ringen hoef je niet helemaal naar Ibiza af te reizen. Je vindt ons hartje Amsterdam. Natuurlijk komen we ze met alle plezier op Ibiza afgeven. 

Amsterdam Diamonds
Astoria Building
Keizergracht 174
1016DW
Amsterdam

Amare@amsterdamdiamonds.com 
amsterdamdiamonds.com 
Amare-Trouwringen.nl
Tel: 020 369 4050 – 0653 561 562