X

Trouwen op Ibiza!

Een van de mooiste dagen in je leven, en dan nog wel op het oh zo mooie Ibiza! Om deze droom te realiseren verzorgen wij heel graag een op maat gemaakte bloemen styling voor jullie. Een fantastisch custommade bruidsboeket, bruidsmeisjes boeketjes, tafeldecoratie, een bloemen arch, etc. Al jullie wensen zijn mogelijk.

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de fashion, besloot Béatrice Doodeheefver de overstap te maken naar de wereld van bloemen design & project styling. Haar jarenlange ervaring en goede kijk op trends, design en kleur hebben ertoe bij gedragen dat Balearic Flower een begrip is geworden op Ibiza. Wij verzorgen bloem(en) styling in hotels, beachclubs en restaurants als mede bruiloften en events.

Balearic Flower importeert twee keer per week hoge kwaliteit verse bloemen rechtstreeks van Nederland naar Ibiza. Het transport is geheel gekoeld én op water waardoor Balearic Flower garant staat voor een top kwaliteit. Béatrice staat open voor al jullie wensen en verzoeken en heeft goed overleg met jullie. Ook is ze zélf aanwezig op dé dag om erop toe te zien dat alles pico bello verzorgd wordt.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Wij verzorgen graag prachtige bloemen voor jullie bruiloft!

** Wij kunnen ook droog bloem boeketten/decoratie verzorgen

Website: www.balearicflower.com
Instagram: www.instagram.com/balearicflower_ibiza/
Mail: info@balearicflower.com
Tel: +31 654374995
Tel: +34 672967781