X

Met een diepe liefde voor de liefde heb ik jaren als weddingplanner op Ibiza doorgebracht. Nu ben ik een fine art-huwelijksfotograaf die een van  de meest mooie momenten in je leven vastlegt. Het gaat voor mij om het vangen van de liefde tussen jullie - niet alleen een portret te fotograferen. Het gaat om samenwerken en plezier hebben - niets te formeel. Het gaat erom jullie te laten stralen - voor altijd.

Bruiloften zijn gevuld met pure opwinding en rauwe emoties, en met geluk dat overal uitstraalt. Dit zijn de details die ik fotografeer: de openhartige glimlach, de vreugdevolle tranen en de liefde achter elke interactie. Vormen, texturen, kleuren en de details die jullie bruiloft zo uniek maken. Van kleinschalige portretten tot grootschalige scènes, de herinneringen zijn gemaakt om te verzamelen.

Mijn fotografie combineert fine art met fotojournalistiek, een natuurlijke omgeving met intieme emotie en authenticiteit. Dit zijn de uitdrukkingen op iemands gezicht, de kleine bewegingen, de emoties, ‘de everythings’ die voor altijd worden vastgelegd en aan je muur hangen. Dit zijn de ervaringen waar ik enorm naar uitkijk en jullie mag helpen ze voor altijd her te beleven! 

Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan, en voor mij is de connectie met jullie het allerbelangrijkste. Wil je kennis maken? 

Email:anouk@capturinglightibiza.com 

www.capturinglightibiza.com/weddings

Tel.: 0034-634186355 en ‭0031-623530480‬
Instagram: www.instagram.com/capturinglightibiza