X

Casa Naya is een unieke accommodatie. Gelegen in het hart van het eiland, omgeven door natuur, rust en prachtig uitzicht, vlakbij de meest charmante baaien en de beroemde hippiemarkten. Geniet van een andere ervaring in Casa Naya, het ideale alternatief voor een vakantie op Ibiza.

Casa Naya ligt op het platteland van het centrum van Ibiza, op minder dan 2 km van San Lorenzo. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, kamers met een balkon en gratis WiFi.

Het kleinschalige hotel wordt omgeven door mooie tuinen en heeft verschillende terrassen met prachtige uitzichten. Je kunt verblijven in diverse type kamers, studio's of in één van de appartementen met uitzicht op de bergen en het landschap.

Er zijn veel faciliteiten; o.a. fitnessapparatuur, een tennisbaan, een sauna, yoga, massage en een boksschool.

Er is gratis openbare parkeergelegenheid bij de accommodatie en Casa Naya biedt gemakkelijke toegang tot het noorden en het zuiden van het eiland.

Casa Naya heeft een ideale ligging voor activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 6 km van het hotel.

Contact:
Casa Naya
San Lorenzo, Ibiza, 
España
Phone: +34 637.22.14.84
Email: info@casanaya.com
Website: http://www.casanaya.com/en/