Covid Proof

Veilig trouwen

Alle partners van dit platform dragen zorg voor een veilige omgeving op jullie bruiloft, waarbij de kans op eventuele Covid19 besmetting geminimaliseerd wordt. 
Dit vraagt een zeer goede voorbereiding door alle leveranciers, maar ook alertheid bij de gasten op jullie huwelijksdag. 

Uiteraard doen wij een beroep op iedereen om bestaande afspraken na te leven en te zorgen voor een goede handhygiëne, te niezen en te hoesten in de ellenboog en de 1,5 meter afstand te respecteren. 

In de buitenlucht wordt het coronavirus minder makkelijk verspreid. Laat je nou op Ibiza altijd lekker buiten kunnen trouwen! Zo maken we er samen alsnog een super mooie- en Covid proof bruiloft van! 

Algemene informatie over Covid19 in relatie tot Ibiza

Ibiza heeft relatief lage cijfers van Covid-19 in vergelijking met de rest van Spanje en Europa. Het gezondheidszorgsysteem op het eiland is stabiel geweest.
De regering is ongelooflijk efficiënt geweest in het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van iedereen, zowel bewoners als degenen die het eiland bezoeken. Veiligheidsvoorschriften hebben ervoor gezorgd dat het Ibiza’s toerisme en de levensstijl op het eiland op een positief pad blijft en dat alles ook openblijft.

Trots kunnen we zeggen dat de situatie ons alleen maar hoop geeft en we er vanuit gaan dat de huwelijken op Ibiza kunnen doorgaan, op zoveel mogelijk normale wijze. 

We zijn optimistisch over 2021 en de toekomst!