X

Danielle is één van onze fotografen die zowel op ibiza als ook jullie (wettelijke en/of ceremoniële) bruiloft in Nederland op een prachtige manier weet vast te leggen. Op een ongedwongen en onopvallende wijze vangt zij ieder detail in zuivere beelden. Een mooie herinnering waar je altijd met een speciaal gevoel op terug kunt kijken.Naast bruiloften is Danielle ook een topper in het fotograferen van kinderen en doet zij veel zwangerschaps- en newbornshoots.Danielle raakte verliefd op Ibiza. De kleuren, het licht en de schaduwen. Ze kent het eiland goed en is er regelmatig te vinden.

Hebben jullie liever twee fotografen? Danielle en Tamàs is een fotografielabel dat bestaat uit een samenwerking tussen fotografen Danielle Bosschaart en Tamàs Kooning Lansbergen.
De perfect op elkaar ingespeelde samenwerking biedt een unieke mix van creativiteit, talent en ervaring om jullie trouwdag van begin tot eind vast te leggen.
De één links, de ander rechts en alles wordt vanuit verschillende hoeken vastgelegd, zonder dat zij elkaar of iemand ander in de weg lopen!

Wil je Danielle ontmoeten, of inhuren als fotograaf? Stuur haar dan een bericht!

Tel: +31 (0)6 22 37 88 06

Email: daniellebosschaart@gmail.com

Website: https://www.daniellebosschaart.com

Instagram: https://www.instagram.com/daniellebosschaart.photography