X

Wat is jullie Repertoire?

En… wat wordt de ‘first dance’?

Deze vraag stel ik altijd en heel veel stellen weten dat dan niet. 

Jullie hebben maanden naar de dag van jullie leven toegewerkt. Alles is tot in perfectie geregeld. De locatie, de ambtenaar, het eten… noem maar op. Of het nu een kleine persoonlijke bruiloft is of een lekker grote en uitbundige. Een ding is zeker. Een ibiza bruiloft zonder muziek is geen ibiza bruiloft.

En daar help ik jullie graag bij. Ik ben Mart Groen en draai al heel wat jaren mee als DJ. Op de radio, in clubs maar ook op bruiloften. En die zijn misschien wel het allerleukst. Want er is niets zo mooi als de dag van jullie leven nog fantastischer te maken. 

Ik zal ook nooit doen wat ik wil. Het is jullie avond. Dus ik draai jullie REPERTOIRE. En ik zorg ervoor dat de dansvloer vol blijft. 

Niets is te gek. 
Ik heb wel eens op een Engelse bruiloft gedraaid en het zojuist getrouwde stel was helemaal gek van Ska. En hun gasten ook, dus er zat die avond heel veel Ska in het programma. Maar ook een van hele avond Twerken kijk ik niet gek op. Mits ik het ruim van tevoren weet natuurlijk 😉 Wil je keiharde Techno dan is dat ook geen probleem. En heb je liever een echte Ibiza avond dan kan dat natuurlijk ook.

Kortom, samen met jullie stel ik het ultieme REPERTOIRE samen waarbij mijn ervaring ervoor zorgt dat het ook voor al jullie gasten onvergetelijk wordt.

Je huurt mij in met apparatuur voor minimaal 4 uur. Willen jullie tijdens het eten zachte achtergrondmuziek dan kan ik dat ook voor jullie verzorgen.

Voor verdere details, mogelijkheden en boekingen kun je persoonlijk met mij contact opnemen via:

Whatsapp: +31650580584

E-mail: mart.groen@gmail.com

Je kunt wat mixen beluisteren op: https://www.mixcloud.com/M-ART/

En mijn radiomixen  op https://ibizastardustradio.com/     

https://www.facebook.com/Repertoire.ibiza

https://www.instagram.com/repertoire.ibiza/