X

Je zoekt een droomjurk als je op Ibiza gaat trouwen (of in Nederland, dat kan natuurlijk net zo goed)! Of je wilt dat de bruidskinderen, je familie of je vriendinnen net zo shinen als jij tijdens jullie huwelijk. 

Sjoukje van Dreamdresses heeft het allemaal en werkt nauw samen met het Wedding Platform Ibiza. Zij heeft een winkel die gespecialiseerd is in liefde, een Love-Store! Laagdrempelig, betaalbaar en daarmee bereikbaar voor alle vrouwen.

Haar winkel is in Nederland de allergrootste in haar soort. Met wel 10.000 bruids-en feestjurken in alle stijlen, 2000m2 winkelruimte en 30 paskamers. Je vindt er ook schoenen, lingerie, panty’s, sieraden en accessoires die een mooie dag helemaal afmaken.


Complete groepsreizen vanuit België en Luxemburg worden gepland om juist in Arnhem te slagen voor een huwelijk, een gala, prom of ander feest. Sjoukje heeft een eindeloze collectie trouwjurken in alle denkbare stijlen. Elegant met kant of juist strakke belijning, voorzien van rushes en laagjes, met- en zonder mouwtjes, petticoats, romantisch of juist ingetogen. Honderden stijlen die bereikbaar zijn, de prijs van de jurken is gemiddeld tussen de €150,- en de €499,-

Voor een stijlvolle galajurk maar ook voor jurken voor bruidsmeisjes houdt Sjoukje de prijzen net zo bescheiden, tussen de 100 en 200 euro maakt een dame al de blits. Dat bleef ook in tv-land niet onopgemerkt. Inmiddels werkte Sjoukje mee aan diverse formats en optredens, kleedde ze kandidaten en presentatoren, van Utopia tot Gordon gaat trouwen.

 Wil je dreamdresses eens bezoeken? Onderstaand het adres  en de website:

Dreamdresses, Jansplein 20 Arnhem, 

Website: www.dreamdresses.nl

Instagram: https://www.instagram.com/dreamdresses/
Facebook: https://www.facebook.com/dreamdresses.nl/