X

Ibiza 2CV Car Rent

Geweldig toch om een eendje te huren als trouwvervoer of om Ibiza (verder mee) te ontdekken tijdens jullie huwelijksreis of verblijf (ook van jullie bruiloftsgasten) op dit mooie eiland!Rijden in een 2CV geeft je een ervaring die je nooit zult vergeten. De voorliefde voor de eenden én het eiland, bracht de eigenaren op het idee deze nostalgische auto’s op Ibiza te verhuren geboren. Niemand die eenden verhuurde op Ibiza, zo zijn Annemarie en Ramon in 2009 begonnen met Ducks United. Het bleek een succes vanaf het begin!

Ga terug naar het hippie-gevoel waar Ibiza zo beroemd om is. Je kunt je niet voorstellen hoe leuk het is om in een eend te rijden totdat je het zelf ervaart met de ronkende motor en de muziek hard aan.

Het huren van deze klassieke auto betekent ‘’het verkennen van het eiland op de ‘Duck Way’’. Het autoverhuurbedrijf biedt zoveel meer dan alleen een eend, het is een lifestyle. Zo zijn de eenden voorzien van muziekkabels en de avontuurlijke Ducksmap waarop de meest recente leuke restaurants en stranden van Ibiza te vinden zijn.

Nog op zoek naar leuke accommodatie om je reis compleet te maken! Hun gezelige Bed and Breakfast Gare du Nord Ibiza ligt in het rustige noorden van Ibiza, in het oude hippiedorpje Sant Joan de Labritja. Op gare du nord ibiza of op deze site bij verblijfsaccommodatie meer informatie hierover!

4×4 huren / Land Rover Ibiza

Ervaar het ultieme Ibiza-gevoel in één van onze Land Rover Defenders. Deze robuuste auto’s lenen zich uitstekend voor het vervoer van grotere groepen tot 9 personen en zijn uiterst betrouwbaar. Zelfs de hobbeligste camino’s (red. onverharde wegen) nemen zij zonder moeite en zo heb je de mogelijkheid om de mooiste stranden van Ibiza te ontdekken.

Een van hun medewerkers wacht jullie op, op het vliegveld en geeft een uitleg over het gebruik van de auto en wat handige tips. Geen lange wachtrijen, maar binnen een half uur zijn jullie op weg naar jullie bestemming en een onvergetelijke vakantie!

Get in touch (Rental Cars)

T: +31 (0) 624 471 375
E: ibiza@ducksunited.com

Ducks United HQ (Garage)

Ctra. Ibiza San Juan km 16.4
07812 Sant Llorenç // Google Maps

Available between 9:30 till 13:30
T: +34 (0) 619 25 11 06 (WhatsApp)