X

Magische momenten op Ibiza: jullie droomhuwelijk kleurrijk en creatief vastgelegd

Hallo, ik ben Karin en ik heb als fotografe ervaring met bruiloften in het buitenland. Ik ben klaar om met jullie mee te reizen naar jullie droomlocatie. Mijn stijl is kleurrijk met een magische touch, perfect voor het vastleggen van eindeloze herinneringen! Mijn aanbod omvat 12 uur fotografie per dag, een prijswinnende kwaliteit, en zelfs een puntgave Full HD Slideshow! En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet een persoonlijke website vol met jullie onvergetelijke momenten?

Droom je ervan om te trouwen op het betoverende Ibiza? Spreek je de taal van de liefde, maar ben je niet zo vloeiend in het lokale dialect? Geen zorgen! Zorg ervoor dat jullie eigen, top-notch trouwfotograaf je begrijpt zonder woorden. Zo zullen jullie stralen op de prachtige stranden van Ibiza, of elkaar verliefd aankijken met uitzicht op Es Vedrà, terwijl jullie hand in hand door de straten van Ibiza stad slenteren. Het worden herinneringen om te koesteren!

Als jullie nieuwsgierig zijn naar mijn tarieven of een kant-en-klaar pakket willen, neem dan snel een kijkje op mijn website: https://karinkeesmaat.nl/destination-wedding/.
Daar vind je alle informatie die je nodig hebt voor jullie unieke avontuur op Ibiza. Laten we samen jullie liefdesverhaal vastleggen op dit magische eiland!

Mijn Social media: 

https://www.instagram.com/karinkeesmaat/?__d=11

Link naar FB:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063698885877

Mijn Telefoonnummer: 06 17 65 24 01