X

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor jullie receptie, ceremonie, lunch of diner t.b.v. jullie huwelijk? Restaurant Gare du Nord is dé locatie voor een gezelschap van 20 tot 120 personen. Het is gelegen in het rustieke dorpje Sant Joan in het noorden van Ibiza, aan de rand van een klein authentiek dorpje.

Gare du Nord heeft een gezellige bar en terras, met daarachter een tuin met een buitenbar die deels ook overdekt is. 

De persoonlijke benadering, aankleding en 'personal touch' geven een onvergetelijke gevoel. De Nederlandse eigenaren organiseren wat jullie willen, lunches, BBQ´s of haute cuisine. Zij hebben alle mogelijkheden in huis!

Ook biedt Gare du Nord een kleinschalig en gastvrij onderkomen voor bruidsparen en/of hun gasten. Als kleine bed and breakfast, met 9 kamers in zijn totaliteit, is Gare du Nord een knus verblijf en elke morgen wordt een heerlijk vers ontbijt geserveerd voor alle gasten tussen 9.00 en 11.00.

Met vele boomgaarden en ruige natuur op loopafstand kun je hier wandelend goed je neus ophalen en de vele facetten beleven die het noorden van Ibiza te bieden heeft.
Als je sportief bent aangelegd zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals mountainbiken en paardrijden. Om tot rust te komen zijn er ook verschillende mogelijkheden om yoga te beoefenen in het dorp. 

Het traditionele dorp is de perfecte plek om te verblijven als je je rust wilt vinden en tegelijkertijd wilt genieten van de gezelligheid. In het dorpje bevinden zich een aantal kleine koffietentjes, restaurants, banken, winkeltjes en een apotheek.
Op zondag vindt hier de leukste markt van Ibiza plaats met vrijwel alleen lokale producten. De gezelligheid en charme van deze markt doet denken aan vroegere tijden op Ibiza. 

CONTACT

Neem voor meer informatie contact met ons op.

HOTEL / RESERVERINGEN

info@garedunordibiza.com

+34 619251106 (voor noodgevallen of last-minute boeking op dezelfde dag)

RESTAURANT

+34 971 333 602 

ADRES:

Carrer de sa Cala 11
07810 Ibiza – Spain
Google Maps 

BEDRIJFSGEGEVENS
Labritja Gare du Nord
carrer de sa cala 11
Sant Joan de Labritja, b16618605