X

Island Weddings Ibiza biedt een duidelijk en een uitgebreid scala aan diensten en locaties aan om aan de diverse behoeften van bruidsparen te voldoen. Onze passie voor romantiek, de liefde voor het magische eiland Ibiza en Formentera, de idyllische natuur, de turquoise zee en het tropische klimaat van Ibiza komt duidelijk naar voren in het gevoel van de trouwen op Ibiza maar ook in onze eigen passie speelt deze een grote rol. 

Onze expertise omvat niet alleen het organiseren van bruiloften zelf, maar wij organiseren ook huwelijksaanzoeken zoals picknicks, sunset boot tour, romantische uitjes, en nog veel meer. Dit alles is te bekijken op onze website.  

Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met een aantal villa aanbieders waar de bruiloft gevierd mag worden. Het organiseren zit ons in het bloed en ook onze dienstverleners denken graag mee met jullie wensen. Wij begeleiden alle bruidsparen bij het hele proces, inclusief juridische aspecten zoals officiële trouwceremonies op Ibiza, vergunningen en alle andere overeenkomsten. Alle kennis is een waardevolle toevoeging van onze dienstverlening. 

Elk koppel heeft zijn eigen unieke visie voor hun grote dag, en daarom bieden wij geen pakketten aan maar een op maat gemaakte bruiloft. Dit begint bij ons met een vrijblijvend onlinegesprek. 

Bruiloften kunnen complex en overweldigend zijn om te organiseren, vooral op een bestemming zoals Ibiza. Het begeleiden en ondersteunen om het proces soepel te laten verlopen, zal een toegevoegde waarde zijn voor bruidsparen die op zoek zijn naar een zorgeloze trouwervaring.  

Enkele voorbeelden van succesverhalen of getuigenissen van onze klanten zijn te vinden op onze websiteFacebookpagina en Instagram account.  

info@islandweddingsibiza.com

06-53998811