X

¡Hola!

Ik ben Jodie. Zangeres en gitariste, woonachtig op het magische Ibiza.

Van oorsprong Engelse maar opgegroeid in Nederland. Lekker makkelijk communiceren toch? Na honderden weddings op Ibiza te hebben voorzien van de muziek in de afgelopen 10 jaar, mag ik mijnzelf wel een expert noemen 😉 

Ik ken de locaties en de mogelijkheden en deel graag mijn ervaring én mijn muziek met jullie. Muziek is de taal van de emotie en een heel belangrijk onderdeel van ieder bruiloft. Want we hebben allemaal die bijzondere liedjes met mooie herinneringen, toch?

En wat is er dan mooier en persoonlijker dan ´jullie´ liedjes live te horen tijdens jullie bruiloft, speciaal en alleen voor jullie. Kippenvel gegarandeerd! Van ceremonie en aperitief, tot diner en feest, alles is mogelijk. Solo met gitaar of backingtracks, in duo met bijvoorbeeld viool of saxofoon. Tot volledige band of live PA set met DJ. De ceremonie liedjes kiezen jullie zelf. Mag Engels, Nederlands of Spaans zijn. De rest vullen we samen in.

Neem gerust een kijkje op mijn socials 

Instagram @jodie.kean.singer 
Facebook @Jodie Kean Ibiza Music
www.jodiekeanmusic.com

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!
¡Saludos!

Whatsapp of email:
0034 658463787
info@jodiekeanmusic.co