X

About Summer Ibiza

Trouwen op Ibiza is magisch!

Ruim 8 jaar geleden kwam ik op Ibiza wonen. Verliefd op de natuur, het fantastische eten en de heerlijke sfeer van het eiland. In de afgelopen 8 jaar organiseerde ik enorm veel bruiloften, evenementen en was ik zelfs betrokken bij televisieproducties. Regelen zit in mijn bloed, maar vooral het organiseren van bruiloften is mijn passie. Het is een onvergetelijk moment in je leven en ik word er zo gelukkig van om jullie als bruidspaar te zien stralen en de gasten te zien genieten na maandenlange voorbereidingen. Want wat is er nou mooier dan ‘ja’ zeggen onder de Spaanse zon en te dansen onder de sterren? 

Het begint allemaal bij een eerste kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen en ik probeer een goede indruk te krijgen van jullie wensen voor de bruiloft. Trouw je liever vlakbij zee of op het romantische platteland van Ibiza? Heb je een klein intiem gezelschap of wil je juist groots uitpakken? Het kan allemaal. Als weddingplanner neem begeleid ik jullie stap voor stap naar jullie grote dag. 

Doordat ik al 8 jaar fulltime op Ibiza woon heb ik een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ik ken de mooiste en minder bekende locaties, ben op de hoogte van de regelgeving op het eiland en spreek de taal. Omdat het lastig is om vanaf een afstand zelf alles te regelen ben ik er om jullie te ontzorgen en de voorbereidingen leuk en ontspannen te houden. 

Ik kijk er naar uit om jullie dromen waar te maken en magische herinneringen te creëren! 

Meer informatie: 

juliette@aboutsummeribiza.com

0034 652 096 702
www.aboutsummeribiza.com 
Instagram: http://instagram.com/aboutsummeribiza