X

Ruim drie jaar geleden besloten wij dat het roer voor ons volledig om moest. We waren collega’s bij een grote corporate organisatie in hartje Amsterdam en zaten als velen, van maandag t/m vrijdag te staren naar een beeldscherm en te wachten tot de klok 18.00 uur sloeg. Toen wij destijds de vacature zagen als B&B managers op Ibiza hoefde wij niet lang na te denken: dit was onze ‘call’. Met wat geluk, veel goede moed en een hele hoop lef vertrokken wij naar het Spaanse eiland.

Toen het vliegtuig de grond raakte wisten wij één ding zeker: wij komen voorlopig niet meer terug naar Nederland. De afgelopen jaren hebben wij voor veel verschillende mensen mogen werken en heel veel verschillend werk mogen doen, maar elke dag met onze eigen droom in ons achterhoofd. Met trots kunnen wij zeggen dat we eigenaren zijn van ons prachtige bedrijf genaamd ‘Ostras y Burbujas’. Voor de internationale onder ons verklapt de naam het wellicht al een beetje: wij verkopen oesters en bubbels vanuit de achterkant van onze oldtimer Renault R4. Hiermee staan we op veel verschillende locaties en evenementen maar merken wij bij uitstek dat Tess (ja ja, wij behoren tot de gekken die voertuigen een naam geven) het aller mooiste fungeert op een bruiloft. Haar romantische aanzicht, onze bak aan positieve energie en het meest smaakvolle product dat wij serveren, maakt een perfecte drieluik die niet mag ontbreken op de mooiste dag van jullie leven.

Willen jullie dat wij jullie gasten verwelkomen onder het genot van een ostra y burbuja? Geef ons een belletje op +31640998559 / +31625145135 of stuur een mailtje naar info@ostrasyburbujas.comWij vinden het heerlijk om samen met jullie te kijken naar de mogelijkheden, dus aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen.

Hopelijk tot op de grote dag! 
Cheers, Maud & Pauline I Ostras y Burbujas 

Voor nog meer sfeerimpressies, neem een kijkje op onze Instagrampagina: @ostrasyburbujas