Styling Petra van Scheppingen

Petra van Scheppingen

Petra haar grote passie is van kleins af aan alles op interieurgebied en trouwgebied. Of het nou struinen naar bijzondere items op marktjes, een kast een make-over geven, muurtje behangen, kleuradvies in een bouwmarkt geven, overleg met vakmensen voor een verbouwing of een gehele woning van top tot teen restylen is of een locatie omtoveren tot de perfecte trouwlocatie; het gebeurd met dezelfde passie.

Kan niet bestaat niet en ze ziet geen problemen maar uitdagingen. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van adviezen aan particulieren, heeft honderden flitsadviezen gegeven op woonbeurzen en bouwmarkten, trouwlocaties, de commerciële styling en visual merchandising van vele stijlkamers en de accessoireshop in een woonwinkel verzorgd.

Smaak is persoonlijk

Het belangrijkste vind zij dat de klant zichzelf herkent in zijn of haar interieur of locatie.  Samen met de klant een persoonlijke trend creëren, de smaak en stijl van de klant naar boven halen en deze vertalen naar het interieur. Een interieur of gestylde trouwlocatie op maat, afgepast op de wensen van de klant zelf.

Tot in de kleinste details 

Petra haalt uit elk detail het maximale.
Elk detail wordt met liefde behandeld.

Contactgegevens:
06 51550668