X

Trouw ik jullie

Wil je een tenenkrommende saaie ceremonie, met een uit de kast getrokken standaard speech? Vraag dan vooral Bianca Noomen van Trouw ik Jullie NIET om jullie huwelijksceremonie te leiden!

Door haar warme, ongedwongen en persoonlijke manier van doen en laten, voelt iedereen zich meteen op zijn/haar gemak. Zo wordt er optimaal genoten van een ceremonie waarin het leven van het bruidspaar en eventuele dierbaren centraal staan.

De Zandceremonie
Een zandceremonie symboliseert op een unieke en bijzondere manier de liefde tussen twee mensen, door de vereniging van zandkorrels die nooit meer van elkaar kunnen worden gescheiden. Het is een prachtig ritueel, want ieder individu is bijzonder en speciaal. Dit wordt weerspiegelt met zand. Het mengsel van al het zand bij elkaar wordt gezien als een eenheid en de liefde van iedereen die wordt samengevoegd tot een speciale unie. 

Het is vooral bijzonder als er ook zand wordt gebruikt van de plek die speciaal voor jullie als bruidspaar is. De verschillende gebruikte kleuren zand staan symbool voor- en zeggen iets over iemand als individu.

Tekenceremonie op canvas
Getuigen hebben een hele belangrijke rol op jullie bruiloft, geregistreerd partnerschap of de herbevestiging van jullie ja-woord. Jullie getuigen geven aan dat zij aanwezig zijn bij jullie huwelijksgelofte en dat zij goedkeuring geven voor het voltrekken van jullie huwelijk.


Ruimdenkend, inlevend en informeel, zijn de sleutelwoorden waarmee Bianca een onderscheidende trouwambtenaar wil zijn. Haar doel is een bijdrage leveren aan een trouwdag waarover nog lang zal worden na gesproken!

En wat is daarop jullie antwoord?

Bianca Noomen

Sant Mateu d’Albarca
☎: 0031-650238403
Email: info@trouwikjullie.nl
www.trouwambtenaaribiza.com