Wie zijn wij?

Ons team!

Staand op de foto van links naar rechts:
Tamas Kooning- Lansbergen: Ibiza Wedding Photography
Meta Fok: Hair&make-up artist.
Bas Abels: DJ Abel Ibiza.
Bianca Noomen-Holsteijn: Trouw ik Jullie ceremoniespreker/trouwambtenaar.
Robert van der Linden: eigenaar trouwlocatie Hidden.
Shanna Seekles: organisatie, marketing & communicatie Hidden Ibiza.
Carolina Velzing: Carolina’s bruidstaart&cakes Ibiza

Zittend van links naar rechts:
Monique Hemmers: Moods Ibiza styling, meubelen&bloemen.
Cilla Verbeek: XPlore Ibiza Estates verblijf &vervoer.
Daan Weijerman Mans: Amoro food catering.

Niet op de foto:
Laurie Pecher: Ibiza Cloud 9 weddingplanner.
Reinier Reimus: Pura Video’s, video, drone&livestream

 

Wij werken zo persoonlijk mogelijk, daarom stellen wij ons onderstaand eerst voor met een persoonlijke foto. Klik op de logo’s voor alle  informatie over onze service en neem gerust contact met ons op!


Styling, meubelen & bloemen


Monique Hemmers

Een verpletterende indruk maken door de styling van jullie trouwlocatie? Dat kunnen ze bij MOODS Ibiza als geen ander!

Bij Moods Ibiza kúnnen ze alles en hébben ze alles, óf ze maken het gewoon voor je! Monique Hemmers is, samen met haar team, gespecialiseerd in het inrichten, decoreren en stylen van o.a. bruiloften&trouwlocaties.

MOODS Ibiza helpt jullie als bruidspaar om de stemming te bereiken die jullie voor ogen hebben door creatief te denken, een frisse blik te werpen en jullie budget te respecteren.

De goedlachse, creatieve, gedreven en klantgerichte Monique zal jullie laten zien dat er meer mogelijk is dan jullie denken!

 


Verblijf & Vervoer

Cilla Verbeek

Een fijn verblijf tijdens jullie huwelijk(sreis) op Ibiza, samen met jullie gasten, is heel belangrijk. Net zoals het regelen van een trouwauto en vervoer voor alle gasten.

Cilla Verbeek van Xplore realestate ontzorgt jullie volledig en regelt dit met gemak.
Wie zou dit beter kunnen doen als zij? Want als eigenaar & uitgever van (voorheen) het Ibizamagazine en het huidige Xplore Ibiza, heeft Cilla een netwerk waar je U tegen zegt.

Met dezelfde passie, charme en bevlogenheid waarmee ze haar magazine uitgeeft, regelt zij jullie verblijf en het vervoer op Ibiza (ook als je niet gaat trouwen op Ibiza mag je Cilla hiervoor benaderen!).


Carolina’s Cakes Ibiza

Carolina Velzing

De bruidstaart is waarschijnlijk één van de belangrijkste taarten die je in je leven zult bestellen. De (bruids)taarten en cakes van Carolina’s Cakes Ibiza zijn niet alleen superlekker, ze voegt ook graag persoonlijke elementen toe aan het ontwerp.

Met liefde voor de details en een passie voor smaak laat Carolina jullie bruidstaart perfect aansluiten bij de sfeer en setting van jullie wedding!
Mét een missie:

Spreading sweetness on the island.
Giving love and energy through cakes.
Creating smiles on happy faces.
Leaving a tasty memory that lasts forever

Zeg nou zelf…bij deze schat van een vrouw bestel je toch het liefst meteen, huwelijk of geen huwelijk, een taart of complete sweet table?


Trouwlocatie

Robert van der Linden & Shanna Seekles
Trouwen in Hidden Ibiza is als trouwen in het mooiste sprookje van Duizend en één nacht!

 

Hidden heeft álles! Het beschikt over een sfeervol wit trouwkapelletje en een eigen area waar bruidsparen hun huwelijk kunnen vieren. Maar ook een prachtige bar, lounge, restaurant en hang-out voor jong en oud en het is betaalbaar voor iedereen.
En wat dacht je van het doorbrengen van jullie huwelijksnacht in de grote boomhut (met geweldig uitzicht!)

 

Eigenaar Robert en zijn partner Shanna vinden niets te gek. Met alle charme, liefde, zorg en aandacht staan zij 100% klaar voor bruidsparen en hun gezelschap om hen een onvergetelijke dag en beleving te bezorgen. Naar Hidden wil je altijd terugkomen!

Hidden is thuiskomen in de huiskamer van Ibiza!


Weddingplanner


Laurie Pecher

Een “one-size-fits-all” bruiloft op Ibiza bestaat niet voor weddingplanner Laurie Pecher van Ibiza Cloud 9.

Voor Laurie is elke bruiloft een uniek evenement. Alle details worden aan haar klanten aangepast. Laurie heeft bruiloften op Ibiza georganiseerd voor klanten uit de héle wereld en ze biedt met gemak service op maat voor groepen van meer dan 250 personen. Maar net zo lief organiseert zij een magische, intieme bruiloft voor slechts twee of vier personen.

Laurie is een zeer professionele, betrokken en integere schat, met een enorme talenknobbel en ook nog eens gecertificeerd internationaal evenementenplanner en weddingplanner.


 Trouwambtenaar/ceremonie


Bianca Noomen – Holsteijn

Trouw ik Jullie
Wil je een tenenkrommende saaie ceremonie, met een uit de kast getrokken standaard speech? Vraag dan vooral Bianca Noomen van Trouw ik Jullie NIET om jullie huwelijksceremonie te leiden!

Door haar warme, ongedwongen en persoonlijke manier van doen en laten, voelt iedereen zich meteen op zijn/haar gemak. Zo wordt er optimaal genoten van een ceremonie waarin het leven van het bruidspaar en eventuele dierbaren centraal staan.
Ruimdenkend, inlevend en informeel, zijn de sleutelwoorden waarmee Bianca een onderscheidende trouwambtenaar wil zijn. Haar doel is een bijdrage leveren aan een trouwdag waarover nog lang zal worden na gesproken!

En wat is daarop jullie antwoord?


Fotografie


Tamas Kooning- Lansbergen

Wát is een bruiloft zónder een goede fotograaf? Onze Tamàs Kooning lansbergen is er niet zomaar één! Deze multi award winnaar heeft al vele bruidsparen (en bekende Nederlanders) op de kiek gezet.

Met een stunning resultaat gebruikt Tamas het bijzondere licht op Ibiza. Hiermee weet hij bruidsparen en hun gasten als geen ander te ‘vangen’.

En oh ja….Tamás is ook nog eens een echte lieverd, die je gewoon graag op je bruiloft erbij hebt!


Muziek/DJ


Bas Abels

Een vólle dansvloer en een daverend feest (zodra dit weer mag!) is toch wat elk bruidspaar wenst?!

Bas (DJ Abel Ibiza) begon ooit met Hiphop en ontdekte later (funky/deep)house en techno.

Hij speelde in veel landen om zich uiteindelijk te settelen op Ibiza. Daar draait hij o.a. in de Pacha, KM 5 en Casa Maca.

DJ Abel draait ook regelmatig op bruiloften. Hij heeft snel de klik met de gasten en voelt feilloos aan wat zij graag willen horen. Van lekkere foute nineties hits tot techno, bespreek het met onze super sympathieke en enthousiaste DJ Abel Ibiza.

Je krijgt 100% dansgarantie!


Hair & Make-Up Artist


Meta Fok

Je wilt er toch niet pas bij het bekijken van de foto’s achter komen dat je ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog?

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Als professionele make-up artist & hairstylist zorgt Meta Fok met haar 27 jaar ervaring voor een look die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Meta heeft gewerkt voor een groot aantal bekende series en films, fotoshoots en artiesten. Al veel bekende Nederlanders zaten bij Meta op de stoel. Haar passie is de perfecte look te creëren die bij jou past. Of het nu gaat om visagie of hairstyling, Meta laat mensen stralen en er stunning uitzien voor een shoot, huwelijksdag of feestavond!

Bij Meta wordt iedereen ‘model for one day!


Catering


Daan Weijerman Mans

Amoro Food  zorgt voor smaakvol, gezond, innovatief en kleurrijk eten met pure ingrediënten. Ook nog eens prachtig vormgegeven om een ​​onvergetelijke indruk te maken op jullie gasten!

Ook verzorgen zij picknicks op het strand of op de boot met jullie huwelijksgasten! Hoe gaaf is dat?!

Eigenaar Daan Weijerman Mans is bijzonder (klantgericht) en geliefd alom. Op vele bruiloften heeft zij al gezorgd voor een fantastisch en kleurrijk diner.
Naar Daan ga je terug, voor nog meer lekker eten én haar warme uitstraling!


Video & Drone


Reinier Reimus

Hoezo kunnen jullie niet iedereen meenemen naar Ibiza voor jullie bruiloft?!
Pura Videos’ zorgt gewoon voor een fantastische livestream (of webcast) op jullie bruiloft!

Dé manier om jullie dag wél rechtstreeks te delen met vrienden, familie of verre verwanten. Zo is het toch mogelijk om al jullie dierbaren ‘in de buurt’ te hebben.

Reinier legt jullie bruiloft vast via video, drone of livestream vanaf elke locatie. Dus waar jullie gasten zich ook bevinden, ze kunnen deze prachtige dag toch sámen met jullie beleven en vieren.

De innemende eigenaar Reinier is creatief, denkt out of the box en luistert heel goed naar jullie wensen t.a.v  jullie bruiloft. Vervolgens levert en monteert hij prachtige beelden van jullie huwelijk en begeleidt deze ook van muziek met een goede smaak!