X

Youwellery

Jouw sieraad, jouw droomsieraad. Een paar trouwringen, de prachtige oorbellen die je wilt dragen tijdens jouw bruiloft, of het mooie armbandje welke je cadeau gaat geven aan jouw getuige.

Een sieraad, met liefde en vakkundigheid gemaakt.

Wie is Youwellery?

Mijn naam is Kim Holsteijn, trotse eigenaresse van Youwellery. 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Vakschool in Schoonhoven en mocht ik mij Edelsmid/Goudsmid noemen. Een titel waar ik enorm trots op ben. Direct begon ik in de avonduren en weekenden met het creëren van prachtige sieraden. Na enige tijd in dienst van een werkgever te hebben gewerkt, gooide ik in 2018 het roer om en heb ik mij volledig gestort op Youwellery. 

Ik vind het persoonlijke contact met een klant erg belangrijk. Zo kom ik veel te weten over jou als persoon en dit kan ik weer mee nemen in het ontwerp proces. En ook is het voor jullie, als klant, fijn om te weten wie er aan jullie sieraden werkt. 

Trouwringen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen op Ibiza en zijn op zoek naar trouwringen. 

Ik heb al diverse ringen mogen ontwerpen voor huwelijken, maar ook voor aanzoeken op Ibiza. Ik kan jullie helpen met een tastbare herinnering aan jullie speciale dag. Samen met jullie ontwerp ik jullie mooiste trouwringen. Ringen die jullie de rest van jullie leven met trots zullen dragen. Unieke trouwringen, met een eigen persoonlijke toevoeging. 

Hoe werkt het?

Omdat ik unieke handgemaakte sieraden maak, heb ik geen voorraad. Dit betekent niet dat ik je geen voorbeelden kan laten zien. Want van alle sieraden die ik heb gemaakt, heb ik foto’s. Zo kun jij zien wat ik voor jullie kan betekenen.

Uiteraard sta ik open voor ideeën vanuit jullie kant. En wil ik samen met jullie een prachtig paar trouwringen ontwerpen en maken. Nadat wij tot een ontwerp zijn gekomen, start ik met het maken van jullie trouwringen. Tijdens het proces probeer ik jullie zoveel mogelijk mee te nemen door het maken van foto’s en korte video’s. 

Na een aantal weken zijn jullie ringen klaar en is het aftellen tot jullie mooiste dag…

Trouw sieraden

Naast het maken van de trouwringen, kan ik jullie ook helpen met de overige sieraden. Denk hierbij een aan een prachtig paar oorbellen, of een sjieke ketting welke perfect bij de trouwjurk past. Wellicht heb je nog niet nagedacht over de manchetknopen? Ook die kan ik voor jullie maken, eventueel met persoonlijke touch of verwijzing naar jullie mooie Ibiza. Alles is mogelijk, en Youwellery helpt jou graag verder. 

Contact

Heb ik jou kunnen enthousiasmeren? En wil je graag eens kijken of ik iets voor jullie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op. 

Ik heb geen winkel of bezoekadres, maar sta altijd open voor een afspraak waarbij wij jullie wensen kunnen bespreken.

Je mag contact met mij opnemen via;

Info@youwellery.nl

Of gewoon, informeel, via de app; 06-39434467

www.facebook.com/youwellery

www.instagram.com/youwellerybykim