X

Als trotse eigenaren van een trouwlocatie hebben we al vele bruidsparen en Babsen de revue zien passeren en daarmee een ideaalbeeld gecreëerd waar onze ceremonie aan moet voldoen. Tot onze grote vreugde ontmoetten we tijdens een huwelijksvoltrekking Bianca. 

We zagen haar een ceremonie leiden die we nog niet eerder hadden gezien. Intiem met de nodige dosis humor op een geheel eigen manier. We dachten meteen: dit willen wij ook! En of dat zo was, 28 juni was de dag van ons leven! Nu is dat ook de bedoeling, maar hoe vaak zie je een Babs staan stotteren, namen vergeten of alles simpelweg voorlezen. 

Onze ceremonie duurde ruim een uur, maar verveelde geen moment. Zoveel voorbereidingen die ze gedaan moet hebben is onvoorstelbaar. Er werd stilgestaan bij het recent overlijden van onze dierbaren, hilarische anekdotes werden aangehaald en onze naasten spraken ons op eigen wijze toe. Met zoveel passie en humor maakte Bianca deze ceremonie tot de mooiste die we ooit meegemaakt hebben. Gelukkig was het de onze! Maar waarschijnlijk denken jullie daar bij jullie huwelijk hetzelfde over ? 

Nieuwsgierig geworden en een tikje voyeuristisch aangelegd? Vraag Bianca om ons beeldmateriaal proef de sfeer die ze als de beste kan maken.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.