X

Geweldig toch? Trouwambtenaar op Ibiza. Ik hou ervan om me te verbinden met mensen en om me te verwonderen over de verschillende soorten relaties die mensen met elkaar onderhouden. Het leuke van de functie als trouwambtenaar is het directe contact met het bruidspaar.

Handfasting als huwelijksceremonie.
Wat onwijs mooi om te doen. 
Shanna & Rik kozen hiervoor omdat het symbool infinity staat voor de grenzeloze en eeuwige band die zij met elkaar zijn aangaan. Oneindig en voor altijd ♾️


Achter elk mens schuilt een verhaal. Het is een cadeautje om met deze informatie aan de slag te mogen gaan. Je trouwdag is tenslotte één van de belangrijkste dagen in je leven.

Ik maakte kennis met dit prachtige gezin, family Vedder. Drie prachtige succesvolle dochters, wat een rijkdom. Het was een dag en avond vol verrassingen. Oneindig veel liefde en passie.Dit smaragden huwelijk is GOUD waard.

Als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen en het bruidspaar mij bedankt voor de mooie toespraak, kan mijn dag niet meer stuk. Een enorme eer en ontzettend leuk om te doen.

Wij hebben Lucia al leren kennen tijdens onze vakantie voorafgaand aan onze bruiloft in juni dit jaar. De eerste ontmoeting was heel vertrouwd, ontspannen. De klik was er direct, wat natuurlijk ontzettend belangrijk was voor ons. En leverde ondertussen hele mooie gesprekken op.

Nadat we weer terugkwamen in Nederland, ging alles achter de schermen door ;-).
Wat we niet wisten, maar oh zo leuk was, is dat ze de kinderen en de getuigen er ook bij heeft betrokken.

Lucia, die ons verraste met een prachtig verhaal van onze liefde voor elkaar, de beloften naar elkaar, de kinderen die allebei op hun eigen manier een liefdevol woordje tot ons richtten. Waarom onze getuigen zo’n belangrijke plek in ons leven hebben en tot slot ook nog de verrassing waarom wij zo’n speciale plek in het hart van onze getuigen hebben.

Zo werd de ceremonie heel persoonlijk, intiem en liefdevol. Om nooit meer te vergeten.

Dit was allemaal nooit tot stand gekomen zonder de liefdevolle en goede begeleiding van Lucia. Een trouwambtenaar die zich heel goed kan inleven, goed aanvoelt en er een fantastische ceremonie van maakt. Een lieve vakvrouw in hart en nieren!

Kijk voor meer info op https://www.instagram.com/luusibiza/

Contactgegevens: 0031-621374990
Email: lucia.ekelschot1965@gmail.com