X

Geweldig toch? Trouwambtenaar op Ibiza. Ik hou ervan om me te verbinden met mensen en om me te verwonderen over de verschillende soorten relaties die mensen met elkaar onderhouden. Het leuke van de functie als trouwambtenaar is het directe contact met het bruidspaar.

Achter elk mens schuilt een verhaal. Het is een cadeautje om met deze informatie aan de slag te mogen gaan. Je trouwdag is tenslotte één van de belangrijkste dagen in je leven.

Ik maakte kennis met dit prachtige gezin, family Vedder. Drie prachtige succesvolle dochters, wat een rijkdom. Het was een dag en avond vol verrassingen. Oneindig veel liefde en passie.Dit smaragden huwelijk is GOUD waard.

Als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen en het bruidspaar mij bedankt voor de mooie toespraak, kan mijn dag niet meer stuk. Een enorme eer en ontzettend leuk om te doen.

Kijk voor meer info op https://www.instagram.com/luusibiza/

Contactgegevens: 0031-621374990
Email: lucia.ekelschot1965@gmail.com